Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Klantenrecensies

Hier een greep uit wat eerdere klanten over mij schreven.

Henny uit K. :
Roland heeft echt kennis van electronica, al een aantal keren heb ik een beroep op hem gedaan omdat ik er zelf niet uit kwam. Steeds wist hij het probleem op te lossen. Als Roland het niet kan repareren dan kan niemand het!

Wim uit A. :
Super service en vakkundig gerepareerd voor een acceptabele prijs Reparatie was snel klaar en weer snel opgestuurd En de koffiemachine beter ingepakt als dat hij bezorgt is Ik zou jou zeker aanbevelen ! Echt verstand van elektronica zaken Nogmaals bedankt.

Hans uit N. :
Beste Roland bedankt voor de snelle service en ik zal je zeker bij iedereen aanraden om de reparatie door jou uit te laten voeren

Martin uit L. :
Roland super, Siemens EQ6 700 werkt weer als een zonnetje

Tarsy uit W. :
We maken al enkele jaren gebruik van het vakmanschap van Roland; ik herinner me printer, mixer, kruimeldief, luxe zaklantaarn, tuner-versterker. Geweldig om zo'n probleemoplosser in de buurt te hebben waardoor apparaten veel langer meegaan. Totnogtoe niet meegemaakt dat een reparatie niet lukte. Dolblij dus met zo'n technical backoffice die het mogelijk maakt om duurzamer met materialen en grondstoffen om te gaan.

Monica uit U. :
Helaas kon de data van mijn defecte USB-stick niet worden teruggehaald wegens defecte geheugenchips. Desondanks kan ik de goede service en diensten van de heer Melse aanbevelen. Ook fijn is, dat hij tussentijds telkens goed aangeeft welke stappen hij gaat ondernemen en wat het resultaat na afloop daarvan is. Op die manier kun je goed het gehele proces volgen. Nogmaals dank voor de goede zorgen en de goede service.

Piet uit O. :
Met een tot wanhoop drijvende opeenstapeling van dingen, die kennelijk met een pc mis kunnen gaan, als er "iets vreemds"gebeurt en je alle bestanden ( gelukkig backup) maar ook al je mails en adressen kwijtraakt bij Roland Melse terechtgekomen op recommandatie van een IT"er, die dit nog nooit meemaakte. Melse heeft met veel verstand van zaken en een drive om te volharden in het willen oplossen de verloren gewaande mails en adressen weer grotendeels teruggebracht. De aandacht, service en vooral het meedenken in tips om herhalingen te voorkomen maken dit adres aanbevelenswaardig.

Ivo uit Z. :
Na zelf proberen om mijn DeLonghi koffiemachine uit een storing te krijgen kwam ik Roland op het spoor. Op mijn vraag wat het zou kunnen zijn kreeg ik per ommegaande mail het advies om de testmodus te doorlopen. De belangrijkste onderdelen bleken het nog prima te doen. De koffiemachine was het repareren waard. Op donderdag de machine naar Roland gebracht en vrijdag weer opgehaald. Goed gerepareerd voor een nette prijs. En ook nog 6 maanden garantie op de reparatie. Ik drink weer heerlijk koffie. Echt een aanrader. 

Daan uit A. :
Vriendelijke en goede communicatie, en een top gerepareerde printplaat al in 1 dag :duimpje:

Leo uit W. :
Super betrouwbaar en netjes ik ben er blij mee en kom zeker nog bij je terug Dank je